+31 (0)318-261160 info@ritom.com
   N

   Sinds 1972

   N

   Deskundig

   N

   Inventief

   D-ringen kopen

   Als u een grote hoeveelheid D-ringen moet kopen, komt u natuurlijk naar een expert als Ritom Mortier. Wij zijn sinds 1972 actief als leverancier van technische producten voor de productie-, schoenen- en lederindustrie. In de loop der jaren zijn wij uitgeroeid tot een ware specialist in deze sectoren. Samen met de klant bedenken we iedere keer weer een ideale oplossing voor de grootverbruiker. Onze kracht schuilt met name in de deskundigheid, inventiviteit en het enthousiasme van onze medewerkers. Daarnaast bent u bij Ritom Mortier ook verzekerd van een goede service.

   D-ringen bij Ritom Mortier kopen: diverse soorten en maten

   D-ringen worden doorgaans gebruikt bij de vervaardiging van kleding, tassen, accessoires en hondenriemen. D-ringen zijn een bevestigingssysteem die u bij Ritom Mortier in diverse soorten en maten kunt kopen. U bepaalt zelf of u grote of kleine D-ringen wilt hebben en van welk materiaal de ringen gemaakt moeten worden. Wij zorgen vervolgens dat het helemaal in orde komt, zodat u in korte tijd over uw gewenste producten kunt beschikken.

   Gespecialiseerd in bevestigingssystemen

   Bij Ritom Mortier heeft u de mogelijkheid om naast D ringen nog een heleboel andere producten op het gebied van bevestigingssystemen te kopen. Voor vragen over alle mogelijkheden belt u met onze medewerkers via +31 (0) 318 – 26 11 60

   .

   Neem contact met ons op

   Ritom Mortier