+31 (0)318-261160 info@ritom.com
   N

   Sinds 1972

   N

   Deskundig

   N

   Inventief

   Holnieten

   Holnieten schaft u natuurlijk aan bij een specialist als Ritom Mortier. Wij leveren al ruim 40 jaar technische producten op maat. Samen met de klant bedenken wij hoe we grootverbruikers het beste van dienst kunnen zijn. Door onze jarenlange ervaring in de sector kunnen wij voor ieder bevestigingsprobleem de ideale oplossing bieden. Van vitrines tot fietszadels en van informatieborden tot multomappen. Onze enthousiaste medewerkers helpen u ook graag als u op zoek bent naar holnieten.

   Holnieten van hoogwaardige kwaliteit van Ritom Mortier

   Bij Ritom Mortier kunt u eenvoudig en in korte tijd holnieten van hoogwaardige kwaliteit bestellen. Ze worden gebruikt voor het verbinden van twee of meer delen van metaal, leer of andere materiaal. De holniet bestaat uit twee delen: de stift en de kap. Voordat deze gebruikt kan worden, moet er eerst een klein gat in het materiaal worden gemaakt. Vervolgens gaan de beide delen van de holniet door het gat heen en worden ze met een handpers samengedrukt. Dat zorgt voor een permanente bevestiging van de delen die aan elkaar zijn gemaakt. Nikkel holnieten zijn bij Ritom Mortier verkrijgbaar vanaf 2.000 stuks. Andere kleuren leveren wij bij een minimale afname van 10.000 stuks.

   Neem bij interesse contact op

   Zowel de holnieten als de handpers kunt u bij Ritom Mortier aanschaffen. Daarnaast hebben we in ons assortiment ook automaten nieten, die bij het verbinden van zachte materialen gebruikt kunnen worden. Bij interesse kunt u contact opnemen via +31 (0) 318 – 26 11 60

   .

   Neem contact met ons op

   Ritom Mortier