+31 (0)318-261160 info@ritom.com
   N

   Sinds 1972

   N

   Deskundig

   N

   Inventief

   Kantenverf leder

   Ritom Mortier is een leverancier van kantenverf voor leder met een uitstekende reputatie. Wij zijn u graag van dienst als u binnen de schoen- en lederindustrie of daarbuiten op zoek bent naar lederbewerkingsproducten. Neem vandaag nog contact op en vraag naar de mogelijkheden!

   Ritom Mortier levert kantenverf voor de zijkant van leder

   Kantenverf wordt gebruikt als de zijkant van leder geverfd moet worden. Fabrikanten van lederen schoenen, portemonnees, tassen en riemen krijgen het leder in de meeste gevallen aangeleverd in grote lappen. Voor het maken van de producten moet het leder eerst op de juiste afmetingen worden gesneden of geknipt. Na het afknippen of afsnijden zijn aan de zijkant doorgaans lederen vezels te zien. Dat moet met een kleur of juist kleurloos netjes worden bijgewerkt. Nadat de zijkant is behandeld met kantenverf is er van het knippen of snijden van het leder niets meer te zien. U kunt de kantenverf bij Ritom Mortier in twee verschillende varianten bestellen: verf om met een spuit op leder aan te brengen en verf om met een kwast of roller aan te brengen.

   Basis- en mengkleuren

   De kanten verf voor leder is bij Ritom Mortier in diverse basiskleuren verkrijgbaar. U heeft onder andere de keuze uit zwart, wit, blauw, kersenrood of kleurloos. Wij kunnen ook de kleur van uw voorkeur voor uw mengen. Als u nog vragen heeft over onze diensten zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer +31 (0) 318 – 26 11 60

   .

   Neem contact met ons op

   Ritom Mortier