+31 (0)318-261160 info@ritom.com
   N

   Sinds 1972

   N

   Deskundig

   N

   Inventief

   Leerlijm

   Bij Ritom Mortier kunt u leerlijm aanschaffen tegen scherpe prijzen. Wij zijn een leverancier van leerbewerkingsproducten ten behoeve van de schoenen- en lederindustrie. Ritom Mortier staat bekend om haar uitgekiende producten, deskundigheid, enthousiasme en inventiviteit. Als u leerlijm nodig heeft, kunnen wij u perfect van dienst zijn.

   Leerlijm van Ritom Mortier: voor de reparatie van leer

   Met leerlijm kunnen verschillende stukken leer eenvoudig en in korte tijd aan elkaar worden gemaakt. De leerlijm van Ritom Mortier is speciaal ontwikkeld voor zowel kleinere als grotere reparaties. Daarnaast is de lijm geschikt voor de permanente hechting van verschillende soorten leer. Na het opdrogen laat de lijm geen sporen achter op het leer. Naast leerlijm kunt u bij Ritom Mortier ook andere producten aanschaffen voor de bewerking van leer. Met kantenverf kan de zijkant van afknipt of afgesneden leer netjes worden bijgewerkt. Na de behandeling is er niets meer zichtbaar van het knippen of snijden. Verder heeft Ritom Mortier leerverf in het assortiment. Deze verf is zeer geschikt voor het kleuren van grote vlakken leer of het bijwerken van beschadigd leer. Beide verfvarianten zijn verkrijgbaar in verscheidene basiskleuren als zwart, wit, geel en blauw. Wij kunnen ook een kleur voor u mengen.

   Bel voor meer informatie

   Wilt u leerlijm bij Ritom Mortier bestellen? Of bent u geïnteresseerd in één van onze andere producten? Onze medewerkers helpen u graag als u belt naar +31 (0) 318 – 26 11 60. Ook beantwoorden zij al uw vragen over onze diensten.

   Neem contact met ons op

   Ritom Mortier