+31 (0)318-261160 info@ritom.com
   N

   Sinds 1972

   N

   Deskundig

   N

   Inventief

   Leerverf

   Ritom Mortier is een leverancier van leerbewerkingsproducten waar u uitstekend terecht kunt voor leerverf. Wij hebben door de jaren heen al diverse klanten uit de schoen- en lederindustrie naar grote tevredenheid geholpen. Als leverancier staan wij bekend om onze deskundigheid, inventiviteit, uitgekiende producten en een goede service. Ritom Mortier heeft alle kennis en ervaring om ook u perfect van dienst te zijn. Onder andere als u op zoek bent naar leerverf.

   Leerverf van een hoogwaardige kwaliteit van Ritom Mortier

   Moet u als fabrikant van leren riemen, schoenen, tassen of portefeuilles vaak grote vlakken leer verven? Of is het leer beschadigd en moet het weer netjes bijgekleurd worden? In beide gevallen biedt leerverf van Ritom Mortier de uitkomst. Met onze leerverf van hoogwaardige kwaliteit kunnen grote oppervlaktes leer gemakkelijk en snel in de juiste kleur gespoten worden. Bij ons kunt u de verf in verschillende standaardkleuren aanschaffen. In ons assortiment treft u onder andere wit, zwart, geel, rood en blauw aan. Met deze basiskleuren kan Ritom Mortier ook een speciaal door u gewenste kleur mengen. Vertel ons uw voorkeur en dan regelen wij het. De minimale afname van leerverf is bij ons 1 liter.

   Diverse leerbewerkingsproducten

   Voor het bewerken van leer kunt u bij ons naast leerverf ook leerlijm en kantenverf aanschaffen. Als u contact met ons opneemt via het telefoonnummer +31 (0) 318 – 26 11 60

   helpen onze medewerkers u graag verder. Ook zitten zij klaar om al uw vragen te beantwoorden!

   Neem contact met ons op

   Ritom Mortier