+31 (0)318-261160 info@ritom.com
   N

   Sinds 1972

   N

   Deskundig

   N

   Inventief

   Holnieten kopen

   Bent u van plan om holnieten te kopen maar weet u niet precies waar u op moet letten? Kom dan naar een specialist als Ritom Mortier en laat ons u helpen! Wij zijn al sinds 1972 actief als leverancier van technische producten. Voor grootverbruikers hebben wij altijd de juiste oplossing in huis. Wij hebben de kennis om bevestigingsproblemen voor onder meer vitrines, informatieborden, fietszadels en multomappen op te lossen. Ook holnieten komt u kopen bij Ritom Mortier!

   Holnieten kopen voor het maken van een permanente verbinding

   Moet u verschillende stukken leer, metaal of ander materiaal aan elkaar maken? Dan raden wij u aan om bij ons nieten te kopen. Holnieten worden onder meer gebruikt bij het verbinden van luchtkanalen en bij het nieten van leren riemen. De holniet zorgt voor een permanente verbinding van de stukken die aan elkaar zijn gemaakt. Een holniet bestaat altijd uit twee delen: het bovendeel en het onderdeel. Nadat er een klein gat in het materiaal is gemaakt, worden beide delen van de holniet met een handpers in het gat samengeperst. Dat zorgt voor een bijzonder stevige bevestiging. Zowel de holnieten als de handmatige pers kunt u bij Ritom Mortier kopen.

   Nikkel en andere kleuren

   De nikkel holnieten kunt u bij Ritom Mortier kopen vanaf 2.000 stuks. Voor andere kleuren is de minimale afname 10.000 stuks. Als u nog vragen heeft over onze diensten en producten, dan kunt u onze medewerkers bellen: +31 (0) 318 – 26 11 60

   Neem contact met ons op

   Ritom Mortier